Traire in dragoste…


      Daca Cuvantul lui Dumnezeu ne cere sa traim in unitate, acelasi Cuvant ne cere ca aceasta unitate in diversitate sa fie realizata prin dragoste.

      Suprema porunca pe ca Christos a lasat-o discipolilor Sai este: „Sa va iubiti unii pe altii; cum v-am iubit Eu, asa sa va iubiti…”( Ioan 13:34) .Aceasta dragoste -fileo, trebuie sa demonstreze lumii ca suntem ucenicii Domnului. Mai mult decat atat, aceasta dragoste frateasca trebuie sa avanseze spre dragoste -agape ori de cate ori este necesar lucrul acesta. Domnul nostru Isus Christos ne-a iubit cu aceasta dragoste jertfitoare dandu-si viata pentru noi pe crucea durerii.

     Intr-o lume in care egocentrismul este o trasatura caracteristica a majoritatii suntem noi gata sa adopatm o mentalitate christocentrica? „Sa va iubiti…cum v-am iubit Eu…” nu este o sugestie,o optiune, ci o porunca noua, o porunca pe care trebuie sa o facem un mod de viata. Daca vom constientiza importanta trairii in dragoste, Dumnezeu care este Dragoste ne va binecuvanta in mod deosebit si va face ca dragostea frteasca reciproca sa se rasfranga si asupra celor necredinciosi transformandu-i in apostoli ai iubirii.

     Fie ca dragostea sa ne caracterizeze viata si sa traim iubind caci doar asa vom putea sa ajungem in locul in care doar cei plini de dragoste vor putea exista in compania Dragostei eterne.

4 aprilie 2009 – David Gheorghita

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s